Wendy van Rooijen24 oktober 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 2/2017 is verschenen

Graag brengen wij de verschijning van de nieuwste editie van ons relatiemagazine Aangenaam! bij u onder de aandacht. In deze 6de uitgave leest u onder meer over het effect van de mobiliteit op vastgoed en de creatieve inpassing van verkeer in de nieuwe woonwijk Wonen in Voorschoten.
Ruud de Hoogt20 oktober 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Oplevering laatste woning 2e fase Wonen aan het Twiske

Op vrijdag 20 oktober heeft de oplevering plaatsgevonden van de laatste woning in de 2e fase van het project ‘Wonen aan het Twiske’ in Oostzaan.
Yvonne Loos16 oktober 2017
Contactpersoon: Yvonne Loos

Feestelijke viering start bouw Hélène Swarth

Vrijdag de 13e was voor onze kopers geen ongeluksdatum; op deze dag hebben wij samen met alle kopers,ambtenaren van de gemeente, bouwers en makelaar de start bouw feestelijk gevierd op de bouwlocatie in Uithoorn.
Jeroen Suijkerbuijk13 oktober 2017
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Wij zoeken een ambitieuze projectontwikkelaar

Als ontwikkelaar bij Kalliste werk je in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van enkele van onze projecten. Daarbij lever je uitgebreide ondersteuning bij de acquisitie van nieuwe projecten, draag je zelf leads aan en denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe woonconcepten.
Ruud de Hoogt22 september 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

70% voorverkoop fase 1 ‘Wonen in de Watertuin’

Afgelopen week is een voorverkoop bereikt van 70% in bouwfase 1 van het project ‘Wonen in de Watertuin’.
Sander Aalpol 7 september 2017
Contactpersoon: Sander Aalpol

FITWONEN in twee minuten

U heeft het wellicht gezien tijdens de Provada eerder dit jaar: De film over FITWONEN waarin de waarden achter dit woonconcept toegelicht worden.
Yvonne Loos21 juli 2017
Contactpersoon: Yvonne Loos

Bouw Hélène Swarth gaat van start!

In 2016 is door Kalliste en de gemeente Uithoorn hard gewerkt aan een ontwikkeling op de locatie Hélène Swarth in Uithoorn. Deze prettige samenwerking heeft geleid tot het ondertekenen van de koop-/realisatieovereenkomst op 09 februari 2017.
Jeroen Pijnenburg 4 juli 2017
Contactpersoon: Jeroen Pijnenburg

Start bouw fase 2 en 3 ‘Wonen aan de Meander’ feestelijk ingeluid

Op vrijdag 30 juni jl. werd op de bouwlocatie van het project ‘Wonen aan de Meander’, gelegen in Park16Hoven te Rotterdam, de start bouw van de woningen van de 2e en 3e fase feestelijk gevierd.
Sander Aalpol26 april 2017
Contactpersoon: Sander Aalpol

Wij presenteren u: Tijdloos Wonen

Tijdloos Wonen, een oplossing voor het huisvestingsvraagstuk dat ontstaat door de toenemende vergrijzing. In veel gemeenten is er vraag naar een unieke en onderscheidende woonoplossing voor de senioren van deze tijd. Tijdloos Wonen biedt perspectief voor iedere locatie. Wonen in een dorpse setting, in een dorp of een stad. Wonen voor nu. Wonen voor de toekomst. Een thuis voor altijd.
Ruud de Hoogt21 april 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Verkoop ‘Wonen in de Watertuin’ gestart

Gisteren, 20 april 2017, was het dan zo ver en ging het project ‘Wonen in de Watertuin’ in verkoop. Gedurende de Première, die plaatsvond in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk, was er continue aanloop.
Jeroen Suijkerbuijk20 april 2017
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Yvonne Loos versterkt team Kalliste

Per 1 mei jl. start Yvonne Loos (35) als Projectontwikkelaar bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV te Vreeswijk-Nieuwegein. Met de komst van Yvonne vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen.
Wendy van Rooijen13 april 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 1/17 is verschenen

Trots kunnen wij u laten weten dat de nieuwste uitgave van ons magazine Aangenaam! is verschenen. In deze 5e uitgave komen de volgende onderwerpen aan bod: • Anne-Marie Rakhorst (Duurzaamheidsvoorvechter) ‘Houd op met praten over duurzaamheid. Stroop je mouwen op en ga aan de slag!’ • Kalliste’s trots in Utrecht; Wonen bij de Groene Vallei • In gesprek met Wethouder Geldof van de Gemeente Utrecht ‘Mensen willen hier blijven. Dát is pas duurzaam!’ • Wonen bij de Groene Vallei, kopers in de spotlight • Onze partners evalueren het bouwproces van Wonen in de Groene Vallei • Programmabegeleider Lente-akkoord Claudia Bouwens leidt ons op weg naar de volgende stip aan de horizon Wij wensen u veel leesplezier!
Ruud de Hoogt23 maart 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Enthousiasme tijdens Woonworkshop ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas - Zoeterwoude

p 22 maart jl. heeft de Woonworkshop plaatsgevonden voor ‘Wonen in de Watertuin’. In de prachtige, gerestaureerde De Goede Herderkerk gingen potentiële kopers in gesprek met de medewerkers van Kalliste en de architect Ab Hans over hun toekomstige droomwoning.
Ruud de Hoogt17 maart 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Ontwikkeling ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas – Zoeterwoude weer een stap verder

Voor de ontwikkeling van ‘Wonen in de Watertuin’ is weer een volgende belangrijke stap gezet. Op 17 maart 2017 zijn namelijk door Ton de Gans (Wethouder Zoeterwoude) en Jeroen Suijkerbuijk (Directeur Kalliste) de handtekeningen gezet onder de uitgifteovereenkomst tussen Kalliste en gemeente Zoeterwoude.
Franc Duijnker20 januari 2017
Contactpersoon: Franc Duijnker

Alle woningen Meander Fase 3 verkocht

Ook de laatste 13 woningen van ‘Wonen aan de Meander’ bleken erg gewild. Binnen anderhalve maand na start verkoop, zijn alle woningen in de 3e en tevens laatste fase verkocht.
Ruud de Hoogt12 januari 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

70% verkochte woningen - ‘Hélène Swarth’ - Uithoorn

Al binnen één maand na de start verkoop, die plaats vond op 7 december jl., is 70% van de 20 woningen in het plan ‘Hélène Swarth’ verkocht. Een mooi resultaat dat mede bereikt is door de inzet van EKZ|Makelaars tijdens de afgelopen kerstvakantie. Kalliste Woningbouwontwikkeling uit Nieuwegein heeft deze 20 nieuwbouwwoningen op de voormalige locatie van de dependance van de basisschool ‘De Dolfijn’ ontwikkeld.
Christel van Wesep 6 januari 2017
Contactpersoon: Christel van Wesep

Eerste fase Wonen aan de Meander opgeleverd

De eerste woningen van Wonen aan de Meander fase 1, in Park 16Hoven te Rotterdam worden momenteel betrokken door kopers. Aannemer Giesbers Rotterdam Bouw is in november gestart met de oplevering van de 1e fase van ‘Wonen aan de Meander’. Inmiddels zijn alle 29 woningen overgedragen aan hun nieuwe bewoners.
Wendy van Rooijen 2 januari 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Een gezond en succesvol 2017 gewenst!

In het afgelopen jaar hebben wij met de woonwensen van onze kopers diverse nieuwe projecten kunnen ontwikkelen, velen ontvangen dan ook in 2017 de sleutel van hun nieuwbouwwoning! Ook voor Kalliste is dit altijd een bijzonder moment aangezien de eerste ideeën en schetsen samen u gemaakt zijn.
Ruud de Hoogt23 december 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Zicht op ontwikkeling Fase 3 ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan

Op 22 december 2016 zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst tussen de familie Voet en Kalliste oningbouwontwikkeling.
Wendy van Rooijen21 december 2016
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Terugkijkend op 2016 kunnen wij concluderen dat we een mooi jaar achter ons laten, een jaar waarin Kalliste weer voor mooie uitdagingen heeft gestaan en vele mensen heeft kunnen verblijden met dat waar onze krachten liggen; het realiseren van vraaggestuurde nieuwbouw.
Sander Aalpol15 december 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Een groene en gezonde wereld, wij presenteren u FITWONEN

Over vijf jaar is bijna alle nieuwbouw energieneutraal of energieleverend. Steeds meer en sneller verandert de mindset van professionele partijen en woningzoekenden als het gaat om duurzaamheid. Bewoners en vastgoedeigenaren willen voorbereid zijn op de toekomst: duurzaam wonen en leven en ultiem: de wereld groen en gezond achterlaten voor de volgende generaties.