Wendy van Rooijen 9 februari 2018
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Tesla's succesvolle duurzaamheid

Een verhaal over Tesla in het magazine van Kalliste. Vreemd?! Zeker niet. Als ontwikkelaar hebben wij alles te maken met ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Sterker nog, ‘als je één ontwikkeling moet noemen die een gamechanger kan worden in de gebouwde omgeving, is het mobiliteit.’ Aldus professor Hans de Jonge.
Jeroen Suijkerbuijk19 januari 2018
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Manon Schotman versterkt team Kalliste

Per 1 januari jl. is Manon Schotman (30) gestart als Projectontwikkelaar bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV te Vreeswijk-Nieuwegein. Met de komst van Manon vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen.
Wendy van Rooijen22 december 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Fijne feestdagen

Terugkijkend op 2017 kunnen wij concluderen dat we een mooi jaar achter ons laten, een jaar waarin Kalliste vele mensen heeft kunnen verblijden met dat waar onze krachten liggen; het vraaggestuurd ontwikkelen en realiseren van duurzame nieuwbouw: gezonde woningen in vitale woonbuurten.
Wendy van Rooijen24 oktober 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 2/2017 is verschenen

Graag brengen wij de verschijning van de nieuwste editie van ons relatiemagazine Aangenaam! bij u onder de aandacht. In deze 6de uitgave leest u onder meer over het effect van de mobiliteit op vastgoed en de creatieve inpassing van verkeer in de nieuwe woonwijk Wonen in Voorschoten.
Ruud de Hoogt20 oktober 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Oplevering laatste woning 2e fase ‘Wonen aan het Twiske’

Op vrijdag 20 oktober heeft de oplevering plaatsgevonden van de laatste woning in de 2e fase van het project ‘Wonen aan het Twiske’ in Oostzaan.
Yvonne Loos16 oktober 2017
Contactpersoon: Yvonne Loos

Feestelijke viering start bouw Hélène Swarth

Vrijdag de 13e was voor onze kopers geen ongeluksdatum; op deze dag hebben wij samen met alle kopers, ambtenaren van de gemeente Uithoorn, bouwers en makelaar de start bouw feestelijk gevierd op de bouwlocatie in Uithoorn. Gezamenlijk is er een toast uitgebracht op de bouw en oplevering van de 20 woningen.
Ruud de Hoogt22 september 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

70% voorverkoop fase 1 ‘Wonen in de Watertuin’

Afgelopen week is een voorverkoop bereikt van 70% in bouwfase 1 van het project ‘Wonen in de Watertuin’.
Sander Aalpol 7 september 2017
Contactpersoon: Sander Aalpol

FITWONEN in twee minuten

U heeft het wellicht gezien tijdens de Provada eerder dit jaar: de film over FITWONEN waarin de waarden achter dit woonconcept toegelicht worden. Nu de eerste projecten volgens dit concept in ontwikkeling zijn, blijkt de waardencirkel van FITWONEN te resulteren in gewenste optimale oplossingen voor gemeenten en (sociale)woningbeleggers.
Yvonne Loos21 juli 2017
Contactpersoon: Yvonne Loos

Bouw Hélène Swarth gaat van start!

In 2016 is door Kalliste en de gemeente Uithoorn hard gewerkt aan een ontwikkeling op de locatie Hélène Swarth in Uithoorn. Deze prettige samenwerking heeft geleid tot het ondertekenen van de koop-/realisatieovereenkomst op 9 februari 2017.
Jeroen Pijnenburg 4 juli 2017
Contactpersoon: Jeroen Pijnenburg

Start bouw fase 2 en 3 ‘Wonen aan de Meander’ feestelijk ingeluid

Op vrijdag 30 juni jl. werd op de bouwlocatie van het project ‘Wonen aan de Meander’, gelegen in Park16Hoven te Rotterdam, de start bouw van de woningen van de 2e en 3e fase feestelijk gevierd.
Sander Aalpol26 april 2017
Contactpersoon: Sander Aalpol

Wij presenteren u: Tijdloos Wonen

Tijdloos Wonen, een oplossing voor het huisvestingsvraagstuk dat ontstaat door de toenemende vergrijzing. In veel gemeenten is er vraag naar een unieke en onderscheidende woonoplossing voor de senioren van deze tijd. Tijdloos Wonen biedt perspectief voor iedere locatie. Wonen in een dorpse setting, in een dorp of een stad. Wonen voor nu. Wonen voor de toekomst. Een thuis voor altijd.
Ruud de Hoogt21 april 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Verkoop ‘Wonen in de Watertuin’ gestart

Gisteren, 20 april 2017, was het dan zo ver en ging het project ‘Wonen in de Watertuin’ in verkoop. Gedurende de Première, die plaatsvond in de Goede Herderkerk in Zoeterwoude-Rijndijk, was er continue aanloop.
Jeroen Suijkerbuijk20 april 2017
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Yvonne Loos versterkt team Kalliste

Per 1 mei jl. start Yvonne Loos (35) als Projectontwikkelaar bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV te Vreeswijk-Nieuwegein. Met de komst van Yvonne vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen.
Wendy van Rooijen13 april 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 1/17 is verschenen

Trots kondigen wij de verschijning van de nieuwste editie van ons magazine Aangenaam! aan. In deze 5e uitgave komen de volgende onderwerpen aan bod...
Ruud de Hoogt23 maart 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Enthousiasme tijdens Woonworkshop ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas - Zoeterwoude

Op 22 maart jl. heeft de Woonworkshop plaatsgevonden voor ‘Wonen in de Watertuin’. In de prachtige, gerestaureerde De Goede Herderkerk gingen potentiële kopers in gesprek met de medewerkers van Kalliste en de architect Ab Hans over hun toekomstige droomwoning.
Ruud de Hoogt17 maart 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Ontwikkeling ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas – Zoeterwoude weer een stap verder

Voor de ontwikkeling van ‘Wonen in de Watertuin’ is weer een volgende belangrijke stap gezet. Op 17 maart 2017 zijn namelijk door Ton de Gans (Wethouder Zoeterwoude) en Jeroen Suijkerbuijk (Directeur Kalliste) de handtekeningen gezet onder de uitgifteovereenkomst tussen Kalliste en gemeente Zoeterwoude.
Franc Duijnker20 januari 2017
Contactpersoon: Franc Duijnker

Alle woningen Meander Fase 3 verkocht

Ook de laatste 13 woningen van ‘Wonen aan de Meander’ bleken erg gewild. Binnen anderhalve maand na start verkoop, zijn alle woningen in de 3e en tevens laatste fase verkocht.
Franc Duijnker12 januari 2017
Contactpersoon: Franc Duijnker

Eerste fase Wonen aan de Meander opgeleverd

De eerste woningen van Wonen aan de Meander fase 1, in Park 16Hoven te Rotterdam worden momenteel betrokken door kopers. Aannemer Giesbers Rotterdam Bouw is in november gestart met de oplevering van de 1e fase van ‘Wonen aan de Meander’.
Ruud de Hoogt12 januari 2017
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

70% verkochte woningen - ‘Hélène Swarth’ - Uithoorn

Al binnen één maand na de start verkoop, die plaats vond op 7 december jl., is 70% van de 20 woningen in het plan ‘Hélène Swarth’ verkocht. Een mooi resultaat dat mede bereikt is door de inzet van EKZ|Makelaars tijdens de afgelopen kerstvakantie.
Wendy van Rooijen 2 januari 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Een gezond en succesvol 2017 gewenst!

In het afgelopen jaar hebben wij met de woonwensen van onze kopers diverse nieuwe projecten kunnen ontwikkelen, velen ontvangen dan ook in 2017 de sleutel van hun nieuwbouwwoning! Ook voor Kalliste is dit altijd een bijzonder moment aangezien de eerste ideeën en schetsen samen u gemaakt zijn.