Wonen aan de Meander

‘Wonen aan de Meander’ is wonen in de nieuwe stadswijk Park16Hoven. De woningen in het project zijn samen met de geïnteresseerden volgens het beproefde WijzerWonen-concept van Kalliste ontwikkeld.

De Meander

In Deelplan ‘wonen aan de Meander’ worden in totaal 72 woningen gerealiseerd. In korte tijd zijn alle 29 woningen in de 1e fase (2015), 30 woningen in de 2e fase (2016) en 13 woningen in de 3e fase (2017) uitverkocht.

Alle woningen zijn gesitueerd op de schiereilanden en hebben een leuke tuin met uitzicht op het water van de Meander.

Met veel plezier worden de woningen uit fase 1 en 2 inmiddels bewoond.
Fase 3 wordt momenteel gerealiseerd door bouwbedrijf GiesbersBouw Rotterdam. In het 2e kwartaal van 2018 verwachten we dat alle overige woningen bewoond zullen gaan worden.

Park 16Hoven - Rotterdam
Een populaire wijk aan de rand van Overschie in Rotterdam, nabij het open polderlandschap van het Groene Hart.
Een wijk met een aangename variatie aan woningtypen, brede straten en lanen, speelgelegenheden voor de kinderen en veel groenvoorzieningen. 
Park16Hoven biedt ruimte voor mensen die houden van natuur, luxe en bijzondere architectuur, en ook dicht bij de binnenstad willen wonen.

Wonen aan de Meander is onderdeel van Rietzoom; een gedeelte in deze wijk dat gekenmerkt wordt door waterpartijen. Ongeveer een vijfde deel van het oppervlak van deze buurt bestaat uit water. Veel woningen in Rietzoom grenzen dan ook met hun tuin of terras aan het water.
Eerdere succesvolle projecten Van Kalliste in Park 16 Hoven, zijn De Verborgen Tuin en De Allee.

Meer weten?

Contactpersoon
Locatie
Rotterdam - Park16Hoven
Aantal woningen
72
Status
Gerealiseerd