De woningen van Wonen op de Enk hebben een eigentijds karakter.

Aangenaam, Eduard

De woningen van Wonen op de Enk hebben een eigentijds karakter.

Kalliste werkt haar plannen uit rondom de wensen van haar kopers: ‘Als ieder individu Uniek is, dan moet zijn woning dat ook kunnen zijn’. Binnen het project Wonen op de Enk hebben we daarom vanuit Giesbers en Kalliste op voorhand de kopersoptie meer&minder werklijst samengesteld. Deze op dit project toegespitste kopersopties-lijsten zijn uitgebreid en bieden de kopers veel mogelijkheden voor hun keuze. Dit is een groot verschil in vergelijking met een standaard kruisjes lijst voor opties. 
 

slider3_wonenopdeenk.jpg
eduarddekker.jpg

Eduard Dekker Giesbers Ontwikkelen en Bouwen

Datum 19 januari 2022

Naar de website

Verder is Giesbers een vervend voorstander van koper kijkdagen. Op dergelijke dagen kunnen we de kopers een kijkje te laten nemen op de bouw en hen zo te betrekken bij de bouw van hun nieuwe woning. Helaas hebben we daar door de maatregelen rondom Covid-19 in Zutphen nagenoeg niet aan kunnen voldoen. Om kopers toch mee te kunnen nemen in het bouwproces hebben wij hen wel altijd via nieuwbrieven zo uitgebreid mogelijk geïnformeerd over de gang van zaken op het bouwterrein.

De samenwerking tussen Kalliste en Giesbers kenmerkte zich door korte lijnen en elkaar goed weten te vinden. Er was steeds een open en transparante communicatie. Voor de uitdagingen die op ons pad kwamen, zowel vanuit overheidswegen of terrein-, bouwkundige zaken, hebben we telkens gezamenlijk weer een oplossing gevonden.

Ik ben er trots op dat we kwalitatief hoogwaardige woningen met een strak afwerkingsniveau hebben kunnen realiseren. De woningen van Wonen op de Enk hebben een eigentijds karakter en wat betreft detaillering zijn er fraaie details ontworpen. In de voor- en zijgevel loopt het metselwerk voor de kozijn stijlen langs wat een bijzondere uitstraling geeft. Er is een ruime wijk ontstaan, doordacht qua opzet, waar mensen nog vele jaren met plezier kunnen wonen. De Bolle Enk is een uniek sluitstuk binnen de Gemeente Zutphen.

Dit artikel komt uit Aangenaam! Magazine – 12