Dit is wonen

Vernieuwd woonconcept

Dit is wonen

We hebben ons concept ‘Dit is wonen’ verder aangescherpt. Want: waar begin je als je als grondeigenaar woningen wilt laten bouwen? Wij zeggen: bij het eindresultaat. Want alles start met het antwoord op de vraag hoe bewoners willen wonen. Ontdek hoe onze aangescherpte, achterstevoren-aanpak voor woningbouw werkt op ditiswonen.nl/onze-visie.

De 4 beloftes van Dit is wonen

Waar hebben grondeigenaren met een woningbouwvraagstuk en bewoners, nu en in de toekomst, echt behoefte aan? Samen de vraag achter de vraag ontdekken, het eindresultaat scherp op ons netvlies krijgen, ontwikkelen vanuit gedeelde woonwaarden en dat volgens een uitgekristalliseerd plan. Zo bouwen wij aan idealen. 
Dat is Dit is wonen anno nu: 

  • Ontwikkelen in vrijheid: woningen zijn meer dan een huis. Dus bouwen wij waar elke unieke bewoner en opdrachtgever, nu en in de toekomst, écht behoefte aan heeft.
  • Bewaken van een bewezen proces: kraakheldere uitgangspunten en intensieve samenwerking houden iedereen op koers.
  • Starten met het eindresultaat: zien we allemaal hetzelfde voor ons? Wij gaan ontwikkelen zodra gedeelde woonwaarden vastliggen.
  • Leveren van zekerheid: wij weten dat ons woonconcept werkt. Daardoor kunnen we duidelijkheid bieden qua kosten, planning en eindresultaat.
     

Ontdek meer over Dit is wonen

Dit is wonen in de praktijk

Dit is wonen brengt complexe woningbouwvraagstukken terug tot de essentie. Daarover kunnen we u veel vertellen, maar onze project spreken het beste voor zichzelf. Bekijk daarom ons project Wonen op de Enk eens, waar we deze invalshoek 'Starten met het eindresultaat' hebben toegepast. 
Of ons project PUUR Wonen in Meerhoven, dat niet voor niets genomineerd is voor de Nationale Houtbouwprijs.

logo_DitIsWonen 1 groot.png
01
04