Geslaagde start bouw

Werkhoven - Heeren van Werkhoven

Geslaagde start bouw Heeren van Werkhoven

Gisteren, op woensdag 30 augustus, vierden wij de start bouw van ons project Heeren van Werkhoven.

Een mooie gelegenheid voor Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, Wolfs architecten, Portaal én kopers om elkaar te leren kennen, onder het genot van heerlijke koffie of thee, een smoothie en/of een stuk pizza uit de houtoven, verzorgd door de Koffiefiets.com 

Het weer was ons gunstig gezind! 
Tussen de buien door scheen er een heerlijk zonnetje tijdens het symbolische officiële moment; de kopers van de huizen met bouwnummers 19 en 20 mochten samen met de wethouder van de Gemeente Bunnik, Onno James, de eerste paal slaan met behulp van een oudhollandse houten heistelling.

Wethouder Onno James: 
“Goed dat er wordt gebouwd in Werkhoven! In het hart van het dorp maken de oude loodsen plaats voor woningen; koopwoningen én sociale huurappartementen. Zo zorgen we ervoor dat er plek is voor iedereen: jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. Met deze nieuwbouw wordt invulling gegeven aan de grote vraag naar woningen in het dorp en het levert een bijdrage aan een leefbaar Werkhoven. Op een voorspoedige bouw en we hopen de nieuwe bewoners snel te verwelkomen.”
 

Na het slaan van de paal proostten we gezamenlijk op de bouw van dit mooie project.

In december verwacht Giesbers de huizen wind- en waterdicht te hebben. De verwachtte oplevering is in de zomer van 2024.

01
10

Michiel van der Velden Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-20613345 Michiel@kalliste.nl

Datum 31 augustus 2023

Projectpagina