Geslaagde 1e paal viering Wonen aan het Twiske

Oostzaan - Wonen aan het Twiske - fase 3

Geslaagde 1e paal viering Wonen aan het Twiske

Donderdag 28 september vond in Oostzaan de, door Bouwbedrijf Van den Hengel en Kalliste georganiseerde, 1e paal viering plaats. 

Op de bouwplaats van Wonen aan het Twiske - fase 3 ontmoetten de verschillende  betrokkenen elkaar. 
Onder het genot van een hapje en een drankje maakten de nieuwe kopers kennis met elkaar, met de ontwikkelaar, de aannemer, de architect, de kopersbegeleiding en de wethouder, Rosemarijn Dral.

Tijdens de viering werd van elk huis symbolisch de eerste paal geslagen door de kopers. De nauw bij het project betrokken Wethouder Dral sloeg de eerste paal van de nieuwe woning van Johan Voet,  zoon van de voormalig grondeigenaar Cor Voet.

Ook werd tijdens de viering de straatnaam voor het project onthuld; Corstina Kinneginstraat, vernoemd naar Elly Kinnegin. 
Elly heeft als voorzitter van de  Woningbouwvereniging Oostzaanse Volkshuisvesting (WOV) veel betekend voor woningzoekenden uit het dorp, met name voor de minder draagkrachtigen.
De vernoeming van de straatnaam is een mooi gebaar richting haar, bij de viering aanwezige, weduwnaar Piet Bindt, wiens woning grenst aan het terrein van Wonen aan het Twiske.

De oplevering van de woningen staat gepland voor het 4e kwartaal van 2024.
Er zijn nog een paar woningen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite www.wonenaanhettwiske.nl of neem contact op met Diane Wigtman 06-12609043.

 

01
07

Diane Wigtman Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-12609043 Diane@kalliste.nl

Datum 2 oktober 2023

Projectpagina