Het is mooi om te zien dat er veel doorstroom is van jongere gezinnen

Aangenaam, Hans

Het is mooi om te zien dat er veel doorstroom is van jongere gezinnen.

Wonen op de Enk is een mooi project voor de wijk Leesten. Het project draagt bij aan een kwalitatief goede wijk en een fijne woonomgeving. De locatie van het project is een sterk verkooppunt. De locatie ligt aan de rand van de nieuwbouwwijk Leesten, tegen de bestaande woningbouw aan de Kerkhofweg (die woningen zijn gebouwd in het begin van de 20e eeuw). Het ontwerp van de woningen, met een mooie gevelsteen, is goed gevallen in de markt. De gasloze huizen zijn duurzaam gebouwd op ruime kavels.
 

hoofd_wonenopdeenk.jpg
hansnijland.jpg

Hans Nijland Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Datum 19 januari 2022

Naar de website

De locatie van het project is een sterk verkooppunt. De locatie ligt aan de rand van de nieuwbouwwijk Leesten, tegen de bestaande woningbouw aan de Kerkhofweg (die woningen zijn gebouwd in het begin van de 20e eeuw). Het ontwerp van de woningen, met een mooie gevelsteen, is goed gevallen in de markt. De gasloze huizen zijn duurzaam gebouwd op ruime kavels.

Kalliste werkt haar plannen uit rondom de wensen van haar kopers: ‘Als ieder individu Uniek is, dan moet zijn woning dat ook kunnen zijn’. Ondanks dat er sprake is van projectbouw, is een bepaalde flexibiliteit belangrijk voor een koper, zoals het draaien van de keuken en het aanpassen van de woonkamer. Kalliste denkt hier goed in mee! Er zijn de kopers diverse optionele indelingen met uitbreidingsmogelijkheden geboden, waarmee zij hun huis naar hun eigen wens konden aanpassen.

Het is mooi om te zien dat er veel doorstroom is van jongere gezinnen. Deze gezinnen waren eerst woonachtig in de wijk Leesten en zijn nu binnen de wijk doorgestroomd zijn naar een prachtige ruime woning in het project Wonen op de Enk. Zij hebben gekozen voor een duurzaam huis, met een kwalitatief goede bouw en gelegen in een fijne buurt en wijk. Kalliste heeft tijdens het gehele nieuwbouwproces de rol vervuld van ontwikkelaar en verkoper van de gronden. Zij vervulde een duidelijke rol, waarbij ook de informatievoorziening naar de kopers een belangrijk aandachtspunt was. 

Het contact tussen Kalliste en Eggink Maalderink Garantiemakelaars verliep goed. De medewerkers van Kalliste zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Binnen Kalliste heerst een prettige informele cultuur. Ik kijk terug op een fijne samenwerking!

Dit artikel komt uit Aangenaam! Magazine – 12