Hier is een heel gevarieerde wijk ontstaan

Aangenaam, Berty en Jan

Hier is een heel gevarieerde wijk ontstaan     

We wonen inmiddels ongeveer tweeënhalf jaar in De Wereld en hebben het hier heel erg naar ons zin. Ik denk dat we een van de eerste waren die kochten, omdat we erg enthousiast over het ontwerp waren.

01
03
bertyenjan.jpg

Berty en Jan Bewoners project De Wereld

Datum 3 mei 2011

Bekijk dit project

Direct content met de woningindeling

De woning biedt de mogelijkheid om op de benedenverdieping een extra slaapkamer te creëren, zodat we hier in principe kunnen blijven wonen als we de trap niet meer op willen. Verder waren we enthousiast over de ligging van de woning tegen het park, de garage en natuurlijk het feit dat hier een heel gevarieerde wijk is ontstaan met woningen uit alle windstreken.

We hebben een woning van de Portugese architect. Zelf heb ik niet het idee dat we heel veel invloed hebben gehad op het ontwerp van de woning. Maar dat hoefde ook eigenlijk niet, want we waren direct al heel content met de indeling van de woning. We zijn nog wel naar een bijeenkomst geweest over de inrichting van de omgeving. Daar kwam uit dat we aan de voorzijde met lage gevarieerde haagjes zouden werken. Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan. Het is lavendel geworden; dat past goed bij het Portugese van onze woning denken wij.

bertyenjan.jpg