Ik woon op de plek van mijn vroegere school

Aangenaam, Wilma

Ik woon op de plek van mijn vroegere school

Eind 2013 liep ik toevallig langs het bord waarop met grote letters werd aangekondigd dat er op deze plek in Voorschoten huizen gebouwd gaan worden. Onmiddellijk schoot er door me heen dat dit de perfecte plek voor mij was. Vlakbij het station, het winkelcentrum en in mijn vertrouwde Voorschoten. Ik heb namelijk op school gezeten precies op de plek waar het project gepland werd. De oude school ging tegen de vlakte, de nieuwe school is een stukje opgeschoven en ik woon nu precies waar de oude gymzaal vroeger stond!

01
03
ab3b3a4c798a4fe294d217bda52f0751_f331.jpg

Wilma Bewoner project Wonen in Voorschoten

Datum 22 september 2017

Bekijk dit project

Er wordt naar je geluisterd

Op de website stond al gelijk alle informatie over de type woningen en de woonworkshops. Ik heb me gelijk aangemeld en aan alle workshops meegedaan. Het is fijn om te merken dat er daadwerkelijk geluisterd wordt naar wat de mensen willen, qua type huizen, afwerking en uitstraling. Het vormt gelijk ook een band tussen aspirant-kopers onderling en met Kalliste.

Ik ben voor het kleinste type gegaan, omdat ik alleen woon maar toch graag ruimte en groen om me heen heb. Ik was dan ook superblij toen ik na een paar maanden hoorde dat ik ingeloot was voor exact de woning die ik op het oog had. Het gaf ook rust dat ik niet mee hoefde te doen met de vrije verkoop maar al gegarandeerd was van een huis.

Zoveel mogelijkheden dat het duizelde

Toen begon natuurlijk het proces van de woning aanpassen aan mijn eigen wensen. Daar waren echt zoveel mogelijkheden in dat het me soms duizelde maar de woningbegeleiders van Steenaart & De Jong waren erg behulpzaam. Vaste trap naar zolder, uitbouw beneden, samengevoegde slaapkamers, alles was mogelijk en daardoor is het huis precies op mijn behoefte gebouwd. Superleuk ook om elke keer even te gaan kijken tijdens de bouw en te zien hoe het wordt!

Ik heb me nergens zorgen over gemaakt

Al woon ik in een rijtjeshuis, mijn huis is compleet anders dan dat van de buren. We hebben op hetzelfde rijtje ook zoveel verschillende gezinssamenstellingen wonen dat het fijn is dat er inspraak is. Of je met een heel gezin woont, alleen, met zijn tweetjes of alleen met kinderen, je kan de woning zelf bedenken. Ik zou het zo weer doen en op zelfde manier. Veel inspraak vanaf de eerste dag en een contactpersoon bij Kalliste en een begeleider van Steenaart & De Jong zorgden ervoor dat ik me nergens zorgen over heb gemaakt. Info via mail en website was prettig, website had iets uitgebreider gekund. De oplevering en de sleuteloverdracht zijn ook soepel verlopen.

hoofd_woneninvoorschoten.jpg

Meest recente verhalen

Aangenaam!

Onze kracht ligt in het haalbaar maken van gebiedsontwikkeling en creëren van oplossingen die ertoe doen. Wie kan daar beter over vertellen dan onze ambassadeurs? Ontdek meer over onze woonconcepten, innovatieve oplossingen en actuele projecten.