Kalliste is een integere en betrouwbare partner voor ons

Aangenaam, Han

Kalliste is een integere en betrouwbare partner voor ons

Het eerste gesprek dat we met Kalliste hadden was duidelijk anders dan de gesprekken die we met andere projectontwikkelaars hadden gevoerd. Het ging niet over “kosten en stenen”, maar over “gezamenlijke doelstellingen, klanten, woonplezier, en aansluiting zoeken bij de uiteindelijke klant”. De aanpak van Kalliste in het vervolgtraject bleef trouw aan deze uitgangspunten. 

 

hanvanderbroek2.jpg
hanvanderbroek.jpg

Han van der Broek CEO bij Propco Holding BV

Datum 22 januari 2016

De samenwerking was een uniek proces

De (potentiële) kopers stonden steeds centraal en werden, net als wij als grondeigenaar, intensief betrokken bij het zoeken naar de optimale ontwikkeling van het project: optimaal in de ogen van de potentiele kopers, de uiteindelijke bewoners. Daarbij bleek Kalliste inhoudelijk uiterst kundig en professioneel, en op relationeel gebied mensgericht, bevlogen, persoonlijk en betrokken. In combinatie met het feit dat zij zich een integer en betrouwbare partner toonde bij wie een afspraak onder alle omstandigheden ook een afspraak bleef, maakte de samenwerking tot een uniek proces en het project tot een groot succes.

Kort samengevat zou ik Kalliste omschrijven als kundig, professioneel, betrokken, bevlogen en betrouwbaar, waarbij gewerkt wordt in het belang van de gezamenlijke doelstellingen en de klant altijd centraal staat. 

Ze krijgen dit voor elkaar dankzij een team van deskundige, creatieve, gemotiveerde, en bevlogen medewerkers. De samenwerking was naast zeer succesvol ook gewoon heel erg plezierig en leuk!