Oplevering PUUR gestart

PUUR Wonen in Meerhoven - Eindhoven

Oplevering PUUR gestart

Het eindresultaat mag er zijn! De eerste duurzame biobased woningen van PUUR zijn afgelopen week opgeleverd. Inmiddels hebben de kopers van alle woningen uit het eerste cluster hun sleutels ontvangen en zijn zij volop bezig met het klussen aan en inrichten van hun woning. 

Ook is het eerste gezamenlijke binnenhof vorige week opgeleverd aan de kopers. Na de zomer start de gemeente Eindhoven met de inrichting van het buitenterrein rondom de clusters en ‘de Rundgraaf’ die door het plangebied stroomt.

01
07

 

Seminar Biobased bouwen

De innovatie in het project PUUR blijkt een voorbeeld voor bouwend Nederland te zijn. Met overtuiging is vanaf de eerste schets gekozen voor CLT Bouw. Dit is bewust gecombineerd met een natuurinclusieve inrichting van de buitenruimte.  

De ontwikkelingen op dit gebied zijn voor Duurzaam Gebouwd een reden om haar seminar Biobased Bouwen voor professionals op de bouwplaats van ons project PUUR Wonen in Meerhoven te organiseren. Het seminar vindt plaats op 5 juli aanstaande tussen 09.00 uur en 13.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door onze bouwpartner Giesbers Ontwikkelen en Bouwen.

Graag nodigen we je uit om dit seminar bij te wonen. Uitgebreide informatie én een aanmeldbutton zijn te vinden via de volgende link: https://www.duurzaamgebouwd.nl/agenda/20220705-seminar-biobased-bouwen

seminar-biobased-bouwen-laat-je-grote-stappen-zetten_1_cALXnR.jpg
Michiel.JPG

Michiel van der Velden Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-20613345 Michiel@kalliste.nl

Datum 21 juni 2022

Projectpagina