Participatieavond Driehoek Noordpolder

Berkel en Rodenrijs

Participatieavond Driehoek Noordpolder 

Op 16 april 2024 heeft er een participatieavond plaatsgevonden waarbij diverse belanghebbenden (omwonenden, klankbordgroep, gemeente Lansingerland, provincie Zuid Holland) kennis hebben genomen van de eerste schetsen van het stedenbouwkundig plan voor het gebied Driehoek Noordpolder. De ontwikkelcombinatie Kalliste en Blauwhoed hebben, samen met het landschappelijke ontwerpbureau Stijlgroep, de eerste schetsmatige opzet van de toekomstige woonwijk gepresenteerd. 

In de workshop werden, onder begeleiding van de initiatiefnemers, de belanghebbenden uitgedaagd om te reageren op diverse thema‚Äôs zoals gewenste woonmilieus, doelgroepen, ontsluitingstructuur, maar ook landschappelijke kwaliteiten. 

De zinvolle, soms kritische opmerkingen welke zijn geuit, worden verder in het vervolgtraject gewogen,  met als einddoel een mooie en prettige woonwijk voor toekomstige bewoners en omwonenden.

We kijken terug op een positieve avond!

De volgende participatiebijeenkomst vindt over een aantal maanden plaats, wanneer het stedenbouwkundig ontwerp verder is uitgewerkt.

Meer informatie: https://www.kalliste.nl/project/driehoek-noordpolder

foto website participatie avond - cropped.jpg
web1.jpg

Martin de Jong Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-50297722 Martin@kalliste.nl

Datum 18 april 2024

Projectpagina