Kalliste verwerft Priemsteeg - Vlijmen

 Priemsteeg - Vlijmen

Kalliste verwerft Priemsteeg - Vlijmen

Afgelopen woensdag hebben Rob Dekker (Woonstichting JOOST) en Jeroen Suijkerbuijk (Kalliste) de koopovereenkomst getekend voor de grond aan de Priemsteeg in Vlijmen. Inmiddels is Kalliste ook eigenaar geworden van de locatie.

Plannen
Op de locatie aan de Priemsteeg, die onderdeel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling Geerpark, worden 24 twee-onder-een kap woningen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Samen met de gemeente Heusden worden de plannen verder voorbereid en in gang gezet.  

Geerpark 
De locatie aan de Priemsteeg is het laatste stukje Geerpark. De wijk kent in totaal circa 800 woningen en kenmerkt zich onder andere door de hoge duurzaamheid en de grote waterpartij die door het gebied loopt. In het midden ligt een groot park, waaromheen de deelplannen zijn gesitueerd en welke als ontmoetingsplek van de wijk fungeert.  

Op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen van dit plan? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via vlijmen@kalliste.nl

01
02
Michiel.JPG

Michiel van der Velden Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-20613345 Michiel@kalliste.nl

Datum 22 februari 2022

Meest recente verhalen

Aangenaam!

Onze kracht ligt in het haalbaar maken van gebiedsontwikkeling en creƫren van oplossingen die ertoe doen. Wie kan daar beter over vertellen dan onze ambassadeurs? Ontdek meer over onze woonconcepten, innovatieve oplossingen en actuele projecten.