Start bouw event Morgenstond

Vlijmen - Morgenstond

Start bouw event Morgenstond

Gisteren, woensdag 7 februari, vierden wij de start bouw van ons project Morgenstond, in Geerpark Vlijmen.

Natuurlijk mochten bij dit evenement de kopers van de 25 woningen niet ontbreken. Ook mochten wij onze andere ‘projectpartners’ welkom heten: Gemeente Heusden, Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, FAAM architects, Hendriks makelaars en de Hypotheekshop.  

Na het welkomstwoord van Kalliste directeur Sander Aalpol, was het woord aan wethouder Johan Meesters en aan de directeur van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen; John de Beijer. Vervolgens was het tijd voor een symbolische handeling.  

Voorafgaand aan het event was aan alle kopers én aan de wethouder gevraagd om een (woon)wens/boodschap te formuleren. Na de speeches zijn deze teksten opgeschreven en in capsules gedaan.  

Eerst was de eer aan Johan Meesters om de capsule namens de gemeente Heusden in te gegraven in het openbaar terrein. Daarna mochten de kopers hun persoonlijke capsule begraven op hun eigen kavel.

Tenslotte was het tijd om, onder het genot van een glas bubbels, nader kennis te maken met elkaar en samen te proosten op een voorspoedige bouw.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement!

01
10

Michiel van der Velden Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-20613345 Michiel@kalliste.nl

Datum 8 februari 2024

Projectpagina