Start realisatie fase 1

Heeren van Werkhoven

Start realisatie fase 1

Goed nieuws! In het nieuwe jaar gaat gestart worden met de realisatie van de eerste woningen in het project Heeren van Werkhoven. Na jaren van leegstand zal een deel van de oude bebouwing al plaats gaan maken voor zeer energiezuinige woningen. 

De eerste fase omvat de 7 gezinswoningen aan de Zwaanweg en de 9 sociale huurappartementen, gelegen aan het hofje. We zijn voornemens om met woningcorporatie Portaal een koopovereenkomst te sluiten voor deze appartementen. 

De verwachting is, dat in het eerste kwartaal van 2023 de loodsen aan de Zwaanweg (deels) gesloopt kunnen worden en de locatie bouwrijp gemaakt gaat worden. Aansluitend zal dan de bouw van de woningen aanvangen in het tweede kwartaal. Een jaar later, medio 2024, zullen de eerste bewoners de sleutel overhandigd krijgen van hun nieuwe thuis.

Afhankelijk van het verkooptempo zullen de overige woningen aan de Herenstraat, bouwnummers 16 t/m 20, en het hof, bouwnummers 8 t/m 15, zo spoedig mogelijk volgen. 

Benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan een kijkje op de website  of neem contact op met een van de makelaars:

Beumer nieuwbouw, 030 - 677 6000, nieuwbouw@beumer.nl                                                

of ;

Halbertsma van den Boom, 030 - 656 8700, info@hvdb-online.nl
 

Fasering website.jpg

Dick Nagtzaam Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-11396179 Dick@kalliste.nl

Datum 15 november 2022

Projectpagina