Start sloop

Oostzaan - Wonen aan het Twiske - fase 3

Start sloop

Begin februari is de omgevingsvergunning voor Wonen aan het Twiske in Oostzaan onherroepelijk verklaard. Dat vormde het startsein om de leveringen van de kavels ten uitvoer te brengen.

Inmiddels zijn alle verkochte kavels geleverd en is op vrijdag 14 april de sloop van de opstallen van start gegaan. Na de sloop van de opstallen zal het grondwerk aanvangen, zodat volgens planning in het 4de kwartaal van dit jaar de bouw van de 27 woningen zal starten. Eind 2024 zullen de kopers van Wonen aan het Twiske worden verblijd met de sleutel van hun prachtige woning.

De entree van Wonen aan het Twiske is gelegen aan het Noordeinde in het dorp Oostzaan. Het grootste deel van de woningen krijgt een achtertuin die direct grenst aan het open vaarwater van het veenweidegebied en natuurgebied Oostzanerveld.

Het Oostzanerveld is een heerlijke plek om een dagje te ontspannen en te genieten van de oer-Hollandse natuur van Laag Holland. In het nabijgelegen recreatiegebied Het Twiske is het eveneens genieten van een groot meer ‘De Stootersplas’, een bos, een strand en veel watersportmogelijkheden.

01
02
HAR_9156 - kopie.JPG

Diane Wigtman Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-12609043 Diane@kalliste.nl

Datum 21 april 2023

Projectpagina