We hebben een gezamenlijk belang om de kopers optimaal te ontzorgen

Aangenaam, Martijn

We hebben een gezamenlijk belang om de kopers optimaal te ontzorgen.

Het project Wonen op de Enk bestaat uit vrijstaande woningen en twee-kappers. De woningen staan op ruime kavels, op een niet standaard traditioneel nieuwbouwproject gesitueerd. De huizen kenmerken zich door een opvallende architectuur, vanwege de gevelstuc en de grote glasopeningen. Tevens zijn de huisnummers in het project een eyecatcher. Het project betreft het laatste stukje van het gebied de Leesten, dat tegen Warnsveld aan ligt.
 

hoofd_wonenopdeenk.jpg
martijndamen.jpg

Martijn Damen Kopersbegeleider Giesbers

Datum 19 januari 2022

Binnen het projectteam was ik verantwoordelijk voor de kopersbegeleiding. We hebben gekeken welke opties passend waren binnen de uitvoering van het plan. Uitgaande van deze opties hebben de kopers hun droomwoning kunnen samenstellen. Ik kijk en luister altijd goed naar de wensen van de koper en probeer daar waar nodig mee te denken in mogelijkheden en advies te geven. 

Normaliter vinden de kopersgesprekken face to face plaats. Gezien de verscherpte coronamaatregelen was dat, in die periode dat de gesprekken voor Wonen op de Enk plaats vonden, niet mogelijk. Een goed alternatief om de gesprekken te laten plaats vinden was via MS Teams. In het begin een beetje onwennig, maar we waren er snel in thuis.  Nadat alle keuzes omtrent ruwbouwopties en afbouwopties afgestemd waren is de bouw van start gegaan. Tijdens het bouwtraject hebben we beperkte mogelijkheden gehad omtrent het organiseren van kijk- en inmeetdagen. Daarnaast hebben we de kopers steeds middels nieuwsbrieven op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Als afronding ben ik bij de voorschouwmomenten aanwezig geweest voor de laatste begeleiding. 

Ik zie Kalliste niet alleen als opdrachtgever maar ook als partner. Ik ben er trots op dat de samenwerking en afstemming binnen het projectteam, dat bestaat uit een projectleider, uitvoerder, engineer en koperbegeleider, goed is verlopen. Uitdagingen die op ons pad kwamen pakten we gezamenlijk op. De korte lijnen Kalliste en Giesbers dragen bij aan een plezierige samenwerking.  We hebben een gezamenlijk belang om de kopers optimaal te ontzorgen en dat moeten we samen doen. Zowel Kalliste als Giesbers kennen elkaars verantwoordelijkheden. 

Net als Kalliste, hebben we als Giesbers zijnde kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met onze partners en onderaannemers staan we hier garant voor. Geënt op de hedendaagse en huidige technieken hebben wij zorggedragen voor een optimaal woonconfort voor de kopers, waarin zij hopelijk nog lang tevreden kunnen wonen.   

 Dit artikel komt uit Aangenaam! Magazine – 12