We mogen Kalliste altijd bellen

Aangenaam, Linda, Jeroen, Joep en Tessa 

We mogen Kalliste altijd bellen  

We wilden heel graag een extra kamer in huis om zo een werkkamer te hebben. Daarom hebben we voor deze tweekapper gekozen op een prachtige plek in Almere. Bovendien krijgen we nu een veel grotere tuin.

01
03
2586b81b30bbaacf997ceaf28dce94cb_f51.jpg

Linda, Jeroen, Joep en Tessa Bewoners project De Hollandse Laan

Datum 29 april 2011

Bekijk dit project

Tekenend voor Kalliste

De woning wordt op dit moment gebouwd. De bouwer, Groothuis, doet daar maar vier weken over, dus ik ga nu elke dag even kijken. Zo snel als het nu gaat, zo langzaam begon het allemaal. Twee à drie jaar geleden hebben we voor het eerst belangstelling getoond. En ook tussen het tekenen van de koopakte en de start van de bouw zat veel tijd. Maar het laatste half jaar gaat het ineens heel snel en is het contact met Kalliste ook heel intensief. Ik mag onze contactpersoon op elk moment bellen en dat doen we ook, want je hebt altijd vragen.

Ik ben heel enthousiast over de bouwer. We zijn ook in de fabriek in Almelo wezen kijken en hebben daar een privérondleiding gekregen. Over Kalliste ben ik ook ronduit enthousiast. Door omstandigheden was de termijn van onze hypotheekofferte net een dag verstreken, toen we gingen kopen. Dat leverde een boete op, maar die heeft Kalliste heel coulant voor haar rekening genomen. Dat tekent het bedrijf, denk ik.

hoofd_hollandselaan.jpg