Woonworkshop

Vlijmen - Morgenstond

Geslaagde woonworkshop

Op woensdag 14 december hebben we samen met de geïnteresseerden in project Morgenstond in Vlijmen een workshop gehouden. De bijeenkomst vond plaats in het gastvrije conferentiecentrum Abdijhof, gevestigd op het karakteristieke middeleeuwse terrein van Abdij Mariënkroon.

Potentiele kopers en andere geïnteresseerden gingen tijdens de interactieve workshop in gesprek met medewerkers van Kalliste, maar ook met medewerkers van onze partners Giesbers Ontwikkelen en Bouwen, FAAM Architects, Brockhoff makelaars, Hendriks Makelaardij en De Hypotheekshop.

De actieve inspraak op de getoonde ontwerpen van het plan, resulteerde in veel woonwensen en meningen. Van de indeling van keuken, de keuze van steenkleur tot aan de duurzaamheid van de woningen. Vanuit deze inbreng van de enthousiaste aanwezigen wordt het ontwerp nu verder uitgewerkt en zal de verkoop worden voorbereid. Bij de Première in het 1e/2e kwartaal van 2023 zijn het definitieve ontwerp en de definitieve prijzen per woning bekend. Vanaf dat moment kan ook worden ingeschreven op een woning.

Het woningbouwplan, bestaande uit 1 vrijstaande woning en 24 ruime duurzame twee-onder-een kap woningen, wordt gerealiseerd op het laatste stukje Geerpark.

01
08
Michiel.JPG

Michiel van der Velden Projectontwikkelaar

Contactgegevens 06-20613345 Michiel@kalliste.nl

Datum 15 december 2022

Projectwebsite