Het beeldmerk en de Waardencirkel van FITWONEN

FITWONEN

Over vijf jaar is bijna alle nieuwbouw energieneutraal of energieleverend. Steeds meer en sneller verandert de mindset van professionele partijen en woningzoekenden als het gaat om duurzaamheid.

Bewoners en vastgoedeigenaren willen voorbereid zijn op de toekomst: duurzaam wonen, leven en ultiem; de wereld groen en gezond achterlaten voor de volgende generaties. Professionele partijen  willen vitale buurten en wijken creëren met CO₂-neutrale woningen, inspelen op de steeds meer herkenbare participatiesamenleving en een oplossing vinden voor het vraagstuk omtrent het langer  thuis blijven wonen. Aanleiding voor Kalliste om het haar partners uit het GiesbersAtelier een bijzonder Nul-op-de-Meter-woonconcept te ontwikkelen.

FITWONEN staat voor een Flexibel, Innovatief en Toekomstbestendig Nul-op-de-Meter-woonconcept voor nieuwbouwwoningen. Dit is wonen voor nu én in de toekomst: www.FITWONEN.nu

Vragen over FITWONEN en wat dit voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Sander Aalpol e-mail: sander@ditiswonen.nu  of bel: 088-1009500.