Verschenen in de media

Wilt u meer weten over bouwen met CLT-hout?
In de media zijn reeds verschillende artikelen verschenen waarin Kalliste en haar bouwpartners uitgebreid vertellen over het bijzondere van het bouwen met hout en voordelen en uitdagingen van houtbouw ten opzichte van de traditionele bouw met beton of kalkzandsteen.

Stedebouw & Architectuur heeft een mooi artikel geschreven over de manier waarop PUUR Wonen gebouwd wordt uit een casco van massief hout, genesteld in een natuurinclusieve omgeving.
Het artikel is in de december 2020 geplaatst op de website www.stedebouwarchitectuur.nl, op de website van Duurzaam Gebouwd én in de Innovatiecatalogus, welke jaarlijks wordt uitgegeven als co-productie van Stedebouw & Architectuur en Duurzaam Gebouwd.
Lees het hele artikel hier


In de decembereditie van   Eindhoven Business   lees je onder andere over de oorsprong van Kalliste en waarom wij zo enthousiast worden van deze manier van bouwen. Lees het hele artikel hier. 


Op 11 februari heeft Cobouw een artikel geplaatst over de technische aspecten en de uitdagingen die bouwen met hout met zich mee brengt. Onze collega's van Giesbers Ontwikkelen en Bouwen te Wijchen zijn geïnterviewd voor dit artikel.
Lees het hele artikel hier. 


Begin 2019 hebben we voor ons eigen relatiemagazine Aangenaam! een interview gehouden over houtbouw met Hugo Immink van EkoFlin. EkoFlin profileert zich in de Nederlandse en Belgische bouwwereld met het importeurschap van de Oostenrijkse houtbouwproducent Binderholz (en is een van onze partners bij ons project PUUR Wonen in Meerhoven te Eindhoven). Dit interview is geplaatst in Aangenaam! 1/2019.