Actieplan

Door al in het prille begin mee te denken, de woon-consumenten te betrekken, matchen we optimaal de vraag met het aanbod. We creëren marktvraag, draagvlak, snelle verkoop, korte doorlooptijden en ambassadeurs.
We realiseren de ware woonwens. Unieke en inspirerende omgevingen waar mensen graag wonen.

In het Actieplan werken we in 4 stappen naar een succesvolle verkoop.

1. Waarom hier?

We kijken naar de locatie en zoeken het onderscheidend vermogen. Wat maakt deze locatie uniek? Waarom willen mensen juist hier wonen? Zo nodig adviseren we over andere functies en voorzieningen om de locatie uniek te maken.

2. Voor wie?

We definiëren de sfeer en identiteit van de doelgroep(en). Op basis van ervaring, kennis en externe (leefstijl) data bepalen we voor welke doelgroepen de locatie geschikt kan zijn. We vertalen de behoeften van de toekomstige woonconsumenten in een visuele belofte. We werven de eerste geïnteresseerden, zij zijn het die ons vertellen hoe het plan verder verfijnt dient te worden. We verleiden en verbinden de toekomstige woonconsumenten door onder meer het WijzerWonen-proces. Ze worden betrokken bij en geënthousiasmeerd door het proces. Zij zijn hierdoor de ambassadeurs van het project geworden. Hier leggen we het fundament voor het bereiken van verkoopzekerheid, de uiteindelijke realisatie van de gewenste woningen, de integrale inpassing van het project in het bestaande gebied.

3. Vertel het anderen!

We bepalen waar de toekomstige woonconsumenten zich bevinden. Daarbij zorgen we ervoor dat het project gevonden wordt. We maken het zichtbaar en richten de communicatie middelen hiervoor in. De (aspirant) kopers uit het WijzerWonen proces spelen hierin ook een actieve rol.

4. In Verkoop

We nemen het verkooptraject voor onze rekening en begeleiden toekomstige consumenten tijdens het WijzerWonen-proces, tot en met het sluiten van een koopcontract.

Onze persoonlijke begeleiding reikt uiteraard verder dan dit feestelijke moment van de koopbeslissing. Met het MaatwerkHuis begeleiden wij u vanaf aankoop tot en met wonen!