WijzerWonen

WijzerWonen een gestructureerd proces waarin de consument op vooraf vastgestelde momenten de woning kan beïnvloeden. Op deze wijze ontstaan woningen waarin de individuele woonwensen van de consument worden gecombineerd met de schaalvoordelen van het project, tegen een concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.

Het WijzerWonen proces is oorspronkelijk ontworpen om consumentgerichte productontwikkeling in de industrie te realiseren. De gestructureerde werkwijze is beproefd en bewezen effectief. WijzerWonen wordt ook in een professionele omgeving ingezet. Zo kunnen stedenbouwkundige plannen door consumenten worden beïnvloed, huurwoningen worden aangepast aan de wensen van toekomstige huurders en kan ook de openbare ruimte in het WijzerWonen proces worden meegenomen.

Workshops [Denk Mee]

De dialoog 'Denk Mee' met de toekomstige bewoners over hun woonwensen  is een van de essentiële  waarden binnen het WijzerWonen proces. Het fundament voor het bereiken van verkoopzekerheid, de uiteindelijke realisatie van de gewenste woningen, de integrale inpassing van het project in het bestaande gebied, wordt in deze fase gelegd.

De Workshops zijn projectafhankelijk in verschijningsvorm en altijd onder begeleiding van het Kalliste team en professionals op het gebied onder meer architectuur en stedenbouw.

Van 'Ja ik wil' tot 'Wonen' betekent ook 'Van schets tot sleutel', die schets die maken we samen met de klant tijdens deze workshops!