NEPROM

Samen ontwikkelen

NEPROM 

De NEPROM (Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen) is een branchevereniging van professionele projectontwikkelaars in Nederland. Ze hebben als belangrijkste doelstelling om de samenwerking tussen de overheid en projectontwikkelingsmaatschappijen te bevorderen bij de totstandkoming van vastgoedprojecten. Ze volgen kritisch wat er in de politiek speelt en behartigen de belangen van kleine tot grote professionele ontwikkelaars.

Onderdeel van groot kennisnetwerk

Sinds 2014 hebben wij ons aangesloten bij deze vereniging en hebben wij het NEPROM-kwaliteitslabel gekregen. Daarmee tonen we aan dat we voldoen aan vakmanschap, integriteit, zorgvuldigheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook zijn we onderdeel van een groot kennisnetwerk, waarin we kennis uitwisselen en ontwikkelen. De lijnen zijn kort en rondom nieuwe ontwikkelingen en thema’s wordt informatie verzameld, gebundeld en gedeeld.
 

Wet- en regelgeving is een constante verandering in ons werk. NEPROM is voor ons een belangrijke organisatie om de landelijke politiek te adviseren in beleidswijzigingen en om vervolgens deze gewenste wijzigingen toepasbaar te maken. Het collectief van ontwikkelaars, verhuurders en bouwers maakt dit concreet en mogelijk. Het delen van kennis is hierbij onmisbaar, NEPROM is het vliegwiel om tot innovatie te komen. Bovendien staan ze garant voor de hoge mate van integriteit in de branche, een belangrijke kernwaarde om tot samenwerking met partners te komen. Zo dragen we samen bij aan een kwaliteitsimpuls in de Nederlandse woningbranche en bij de verbetering van landelijke ontwikkelcondities.
 

De consument centraal stellen en als bondgenoot zien, dat is waar NEPROM zich sterk voor maakt en waar ook wij met overtuiging onze visie aan hebben ontleend. Alleen door oprecht te verbinding aan te gaan, zijn we in staat om klantgericht te ontwikkelen en leveren wat de consument écht wil. De lancering van de website bewustnieuwbouw.nl, een ontwikkeling van diverse NEPROM-leden, past in de omslag naar een meer consumentgerichte manier van ontwikkelen en bouwen.

Ga naar de website

logo_neprom.jpg