Aangenaam! 2/2020 is verschenen

De nieuwste editie van Aangenaam!, het relatiemagazine van Kalliste, is verschenen!

In deze uitgave belichten we ons project Hart van Hoogvliet te Hoogvliet. Diverse partners vertellen over het ontwikkel- en bouwproces van dit mooie, binnenkort op te leveren, project.

Ook geven we uitgebreid aandacht aan PUUR Wonen in Meerhoven, Kalliste’s innovatieve nieuwbouwproject in Eindhoven. De woningen in dit bijzondere project worden geheel uit CLT vervaardigd en PUUR Wonen is daarmee het eerste houtbouwproject in Nederland. 

De volgende artikelen komen aan bod:

  • Hart van Hoogvliet; projectpartners evalueren het ontwikkel- en bouwproces van ons nieuwste project te Rotterdam-Hoogvliet.
  • Kopers in de spotlight; bewoners van Hart van Hoogvliet aan het woord.
  • CLT-bouw; in Eindhoven worden de casco’s van de 56 woningen van PUUR Wonen in Meerhoven geheel uit kruislaags verlijmd hout vervaardigd.
  • Matthijs Kuijk en Selma Jacobs (Woningborg); ‘Woningborg helpt, als verzekeraar én sparringpartner, bouwondernemers te vernieuwen en te verbeteren. In het belang van de koper én de ondernemer’.

 De link naar de gehele digitale versie van Aangenaam! vindt u hier.

Voor vragen naar aanleiding van deze uitgave van Aangenaam! én voor vragen en advies op het gebied van transformaties, (her)ontwikkelingen zijn wij bereikbaar via 088-1009500.

Wij wensen u veel leesplezier toe!