De Verborgen Tuin

Een onderscheidende woonomgeving

De Verborgen Tuin

Op basis van een voorafgaande selectie door de gemeente is Kalliste uitgenodigd dit plan ter hand te nemen, gelegen in het gebied Park 16Hoven. Onder de rook van centrum Rotterdam is een onderscheidende woonomgeving ontwikkeld. Maar liefst 67 koopwoningen aan een semi collectieve tuin. De Verborgen Tuin is het verkopende nieuwbouwproject van 2011 (3 maanden verkooptijd). 

 

hoofd_deverborgentuin.jpg
  • Rotterdam
  • 67 woningen
  • Gerealiseerd
  • Persoonlijk

Woningen met royale tuinen

Dit voor mensen die houden van de vrijheid en van wonen in het groen, maar met daarbij wel alle comfort van stedelijke voorzieningen. Het groene karakter van Park 16Hoven wordt in De Verborgen Tuin versterkt doordat de woningen rondom een mooi park gesitueerd worden. Daarnaast hebben alle woningen ook een royale privétuin.

Bijzonder is de totstandkoming van het ontwerp te noemen. Door middel van een viertal woonworkshops hebben de toekomstige bewoners hun inbreng kunnen geven. Woningbouwontwikkeling anno nu zou je kunnen zeggen. Bij de start van de officiële verkoop was zelfs de helft van de woningen al direct verkocht aan enthousiaste woonworkshopdeelnemers.

01
04