Heeren van Werkhoven

Toevoeging aan het historisch centrum

Heeren van Werkhoven

Het project is gelegen in het hart van Werkhoven, aan de rand van de prachtige Utrechtse Heuvelrug, tussen groen en kastelen. Je bent in 20 autominuten in Utrecht centrum en met de fiets sta je binnen een half uurtje in het karakteristieke Wijk bij Duurstede of het Utrecht Science Park. Werkhoven kent een rijk verenigingsleven en beschikt over diverse voorzieningen; een bakker, basisschool, kinderdagopvang, sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis en volleybal), een restaurant en een snackbar. Op loopafstand ligt de Brink. Hier kun je, verdeeld over meerdere dagen, terecht voor verse groenten, kaas of vis. Er is een directe busverbinding met Utrecht en Wijk bij Duurstede. Deze verbinding loopt langs Odijk en Bunnik. Odijk ligt slechts op 5 autominuten en hier vind je supermarkten, de apotheek, slager etc. Het NS station van Bunnik en Driebergen-Zeist ligt op 10 autominuten en beschikt over een directe verbinding met o.a. Utrecht en Amsterdam.

193.16-vgv-01.jpg
  • Werkhoven
  • 29 woningen
  • In ontwikkeling
  • Persoonlijk

Bezoek de projectwebsite

Bekijk de locatie op Google Maps

Rijwoningen en sociale huurappartementen

Sfeervol wonen
Het plan bestaat uit 2 geschakelde woningen, 6 hoekwoningen en 12 tussenwoningen van minimaal 130 m² (plus 9 sociale huurappartementen, die worden verhuurd via een corporatie). De ontwikkeling van de woningen is vormgegeven door middel van het WijzerWonen proces. Waarbij in samenspraak met omwonenden, gemeente en toekomstige bewoners, verder invulling wordt gegeven aan de woonbehoefte. De gezinswoningen hebben allemaal een heerlijke tuin met een eigen achterom en een variërende ligging. De woningen kunnen naar wens worden uitgebreid met bijvoorbeeld een dakkapel of uitbouw. Een aantal woningen heeft een toegewezen eigen parkeerplaats.

Fasering
Begin 2023 gaat de realisatie van de eerste fase van het project Heeren van Werkhoven van start. 7 gezinswoningen en de 9 sociale huurwoningen gaan verrijzen in het hart van het gezellige dorp Werkhoven. Alle woningen zijn energiezuinig en uiteraard zonder gasaansluiting, klaar voor de toekomst! Naar verwachting zullen de eerste woningen opgeleverd worden medio 2024. 

Interesse? 
Wil jij ook graag wonen in het sfeervolle Werkhoven? Kijk voor de actuele beschikbaarheid op onze website en maak een afspraak met een van de makelaars voor een vrijblijvend verkoopgesprek. 

01
09

Heeren van Werkhoven

Meer weten over dit project?

Neem direct contact op