Pioniers van Reduit / Blok 18

Woningen aan een groen binnenterrein

Pioniers van Reduit / Blok 18

Kenmerkend voor de woningen van de 'Pioniers van Reduit' (in de Veste)  is de grote diversiteit. In totaal zijn er binnen dit project 42 grondgebonden, geschakelde eengezinswoningen in verschillende typen en prijscategoriën gebouwd. Door optimale intergratie van (onzichtbare) sociale en vrije sector woningbouw, waarbij iedere woning en zijn eigenaar uniek is in plattegrond én architectuur. 

 

1_pioniersvanreduit.jpg
  • Helmond
  • 42 woningen
  • Gerealiseerd
  • Tijdloos

Rijke uitstraling 

Voor deze woningen ontwikkelde Kalliste een woonwijzer, waardoor voor elke woning in een vroeg stadium individueel maatwerk kon worden samengesteld. Sommige woningen zijn voorzien van extra ruimtes bestemd voor bijvoorbeeld beroepen aan huis. Wonen binnen 'Pioniers van Reduit' betekent wonen in een zee van ruimte. 

De woningen beschikken over grote particuliere tuinen en grenzen aan een groen binnenterrein. Hierdoor biedt deze plek binnen De Veste ontspanning en levendigheid ineen. Elke woning beschikt over een eigen parkeervoorziening op het terrein. De woningen aan het Hertogsveld hebben een dubbele privé parkeervoorziening onder de woning.

01
03

Pioniers van Reduit / Blok 18

Meer weten over dit project?

Neem direct contact op