PUUR Wonen in Meerhoven

Groene (be)leefomgeving

PUUR Wonen in Meerhoven

De onbebouwde locatie tussen de Meerhovendreef en de Graslook in Eindhoven, is omgevormd tot een hoogwaardige groene (be)leefomgeving met duurzame woningbouw. 

 

01
05
  • Eindhoven
  • 56 woningen
  • Gerealiseerd
  • Houtbouw

Bekijk de locatie op Google Maps

Weldadige, pure en gezonde leefomgeving

Een toekomstbestendig plan van FAAM Architects, met woningen al vanaf € 285.000,- VON. De Rundgraaf, een reeds in het gebied aanwezig riviertje, speelt een belangrijke rol in het project. Door natuurontwikkeling is de kwaliteit van het gebied versterkt van gecultiveerd grasland, naar een natuurterrein met een variatie aan kruiden en natuurgrassen. De woningen zijn, in samenwerking met Giesbers Ontwikkelen en Bouwen gerealiseerd, gebouwd in 3 groepen in het natuurterrein en langs de Rundgraaf. 

Weldadig wonen in een huis van massief hout, in plaats van beton of steen. Door een zeer goed vocht-accumulerend vermogen en vrij van emissie bieden deze woningen een weldadige, pure en gezonde leefomgeving. Vanzelfsprekend zijn de woningen zeer energiezuinig en gasvrij. 

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 088 - 100 95 00 of stuur een e-mailbericht naar: eindhoven@kalliste.nl.

 

PUUR Wonen

Meer weten over dit project?

Michiel van der Velden

Projectontwikkelaar

Neem direct contact op