Vlijmen - Geerpark

25 extreem duurzame NOM-woningen in Geerpark 

Morgenstond

Het laatste stukje Geerpark aan de Priemsteeg. Op deze fantastische plek in Vlijmen realiseren we Morgenstond, een project met 1 vrijstaande woning, 16 twee-onder-een-kap woningen en 8 tijdloze woningen (levensloop). Nul op de Meter, dus volledig klaar voor de toekomst!   

01
06
  • Vlijmen
  • 25
  • In uitvoering
  • Persoonlijk
  • Duurzaam

Projectwebsite

Duurzame woonomgeving

Geerpark kenmerkt zich door de hoge duurzaamheidsambities die zijn gesteld. Het bestemmingsplan van deze gebiedsontwikkeling dateert uit 2013, wat destijds een vooruitstrevend en vernieuwend denkbeeld van woningbouwopgaven neerzette. In totaal worden er in Geerpark 800 Nul op de Meter (NOM) woningen gebouwd met ieder een waterberging op eigen terrein, waarna het resterende regenwater wordt opgevangen en afgevoerd via de Waterslinger die door het gebied loopt. Deze waterslinger zorgt voor de biodiversiteit in het gebied en zal zich steeds verder verreiken. Het centrale park in het midden van het plangebied zorgt voor de sociale duurzaamheid van Geerpark. In dit park heeft spelen, samenkomen en groen een centrale rol.

De woningen zijn gelegen op ruime kavels, met groene erfafscheidingen en parkeren op eigen terrein en kennen de hoge duurzaamheid die je in Geerpark gewent bent. Ook Natuurinclusief bouwen staat bij Kalliste centraal en wordt dan ook opgenomen in het ontwerp van de woningen. 

Alle woningen zijn verkocht en de bouw is gestart.
De verwachte oplevering is in Q4 2024.

DJI_0106.JPG
DJI_0079.JPG

Geerpark

Meer weten over dit project?

Michiel van der Velden

Projectontwikkelaar

Direct contact opnemen?