Wonen aan het Twiske fase 1

Prachtig nieuwbouwplan aan het water 

Wonen aan het Twiske fase 1

In Oostzaan, moederdorp van de Zaanstreek, is een prachtig nieuwbouwplan verrezen genaamd Wonen aan het Twiske. Het nieuwbouwplan grenst direct aan recreatiegebied Het Twiske en ligt ook nabij het centrum van het dorp Oostzaan met alle noodzakelijke (dagelijkse) voorzieningen. Daarnaast ben je vanaf deze locatie binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.

Wonen aan het Twiske is het best verkopende particuliere nieuwbouwproject in Noord-Holland (2013). We hebben ruim 100 vrije sectorwoningen in 1 jaar verkocht in Oostzaan, 

 

hoofd_wonenaanhettwiske1.jpg
  • Oostzaan
  • 112 woningen
  • Gerealiseerd
  • Persoonlijk

Bezoek de projectwebsite

Bekijk de locatie op Google Maps

Tuin aan het water 

Er zijn 96 grondgebonden woningen gerealiseerd in een ruime differentiatie van typen, architectuur en VON prijzen. Veel woningen hebben de tuin aan het water georiƫnteerd, waardoor er vanuit de achtertuin gevaren kan worden rondom de Stootersplas in het natuurgebied Het Twiske.

Ook zijn er door ons 16 vrije bouwkavels in het plan voorzien waar particulieren hun droomwoning op hebben kunnen realiseren.

Gezien de voortvarende verkoop van dit grote nieuwbouwplan, kon de bouw van het totale plan in het voorjaar 2014 van start gaan. Inmiddels zijn alle woningen opgeleverd.

01
04

NieuwEyk

Meer weten over dit project?

Neem direct contact op