Bep en Wim

“Een lot uit de loterij”

We lazen in 2006 in De Gelderlander over het project Hof van Heden; nieuwbouw op een mooie plek in het centrum van Nijmegen waar ooit onze kinderen nog op school hebben gezeten.

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch over het wonen in een appartement. Ik ben een tuinliefhebber, maar dat ging allemaal niet meer. Daarom zijn we tóch naar de voorlichtingsdag gegaan. Daar was het druk en het publiek was veel gemêleerder dan ik verwacht had. We hebben ons ingeschreven voor een hofwoning, maar daar werden we voor uitgeloot. Uiteindelijk kwam er een appartement vrij en het was net of het zo moest zijn. Want dit vinden we echt het mooiste appartement en het ligt op een heel gunstige plaats.

Als we thuiskomen is het elke keer weer net of we hier op vakantie zijn. Tijdens de realisatie van het complex zijn we heel goed voorgelicht door Kalliste. En ook de oprichting van de VVE is via Kalliste heel goed begeleid. Zoiets is helemaal nieuw voor ons en al toen de bouw startte, heeft Kalliste ons geholpen bij de opstart van de VvE. Ik ben nu voorzitter van de VvE, maar ik ben toch vooral een heel tevreden bewoner.

Nijmegen - Hof van Heden