Marion en Arnout

“Het is zeker niet standaard”

Brandevoort spreekt ons bijzonder aan. Niet alleen vanwege de ligging dicht bij Eindhoven, waar we allebei werken, maar ook vanwege de bijzondere architectuur. Als ik naar huis rijd, is het net of ik in de Efteling aankom. Het is zeker niet standaard.

Verder vind ik het heel fijn om in een nieuwbouwwijk te wonen, omdat je daar als nieuwe bewoner makkelijk integreert. We hebben eerst gekeken naar een bestaand huis. Dat werd aan een ander verkocht, maar de indeling van dat huis, met een woonkamer en een aparte keuken op de benedenverdieping, sprak ons heel erg aan. Toen heeft de makelaar ons op deze woning gewezen en hebben we vrij snel gekocht. Daar hebben we zeker geen spijt van, want we hebben hier nu een heel fijne woning met veel parkeerruimte, de supermarkt om de hoek en een lekkere tuin op het zuiden.

Aan de woning hebben we niet heel veel door de aannemer laten veranderen. Wel hebben we de keuken, badkamer en bijvoorbeeld de vloer helemaal zelf uitgezocht. Het integreren in de buurt is ook bijzonder goed gelukt: we hebben echt veel contact met diverse buren.

Brandevoort - Pioniers van Reduit (Blok 18)