't Haeghendal fase 2

't Haeghendal te Renkum is een heel bijzonder stukje Renkum. 't Haeghendal is een prachtig landschapspark met karakteristieke hagen en statige bomen waarin de woningen zich op een natuurlijke manier naar hun omgeving voegen. Een groen glooiend leefgebied dat uitnodigt om actief buiten te zijn.

De architectuur van de woningen past in de rijke historie van het gerenommeerde architectenbureau Bedaux de Brouwer uit Goirle. Al drie generaties lang staat het kantoor synoniem voor eigentijdse ontwerpen met een tijdloze signatuur. Kenmerkend zijn het gebruik van duurzame materialen en zorgvuldig gekozen details.

In 't Haeghendal is gewerkt met elementen die typerend zijn voor de bouwstijl in Renkum en omgeving. Noem het een authentiek dorpse architectuur met traditionele roodbruine stenen, rode en zwarte pannendaken, statige gevels en steile daken. Bijzonder zijn de Franse balkons en subtiele details in het metselwerk. Zij verraden de hand van de architect en geven de woningen een heel eigen uitstraling, volledig in harmonie met de omgeving.

Meer weten?

Contactpersoon
Locatie
Renkum
Aantal woningen
14
Status
Gerealiseerd