Wonen bij Beatrixpark

Wonen bij Beatrixpark ligt in Schiedam in het plangebied Over het water. Binnen 5 minuten wandel je heerlijk in het Beatrixpark of sta je in het centrum van Schiedam.

De woningen zijn ontwikkeld op de typische Kalliste manier via het WijzerWonen concept. Tijdens twee informatiedagen zijn drie ontwerpen gepresenteerd. Tevens zijn overwegingen voor de woningen en leefomgeving voorgelegd en besproken met geïnteresseerden. De uitkomsten van de sessies zijn verwerkt in het plan dat is samengesteld door de toekomstige bewoners zelf.

De woningen liggen rondom een ruim en groen privé hof waar ook de auto veilig kan worden geparkeerd. Rondom het plan is ruimte voor veel groen en speelplekken voor de kinderen. In totaal zijn er 43 huizen gebouwd, in prijs variërend van € 199.000,- VON tot € 249.000,- VON. De woningen hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Veel ruimte, luxe afwerking en met vele uitbreidingsmogelijkheden verder te personaliseren. Bovendien hebben alle woningen een heerlijke tuin.

Meer weten?

Contactpersoon
Locatie
Schiedam - Over het Water
Aantal woningen
43
Status
Gerealiseerd