Team

Wij zijn Kalliste

Ons team

Aangenaam, wij zijn Kalliste. Onze filosofie is dat woonontwikkeling veel meer vraagt dan stapelen van stenen of monteren van hout. Wij vinden dat we onze taak pas goed volbracht hebben, wanneer wonen thuiskomen wordt. Bij ons is ieder individu namelijk uniek en dan moet zijn of haar woning dat ook kunnen zijn. We stellen ons graag aan je voor.

“Die ene unieke woonwens maakt het project en de ambities van de grondeigenaar, gemeente én buren mogelijk. Het samen laten komen van al die wensen geeft mij energie, noem het bevlogenheid.”

Sander Aalpol

Directeur

Sander@kalliste.nl 06-53381104

“Ik zet mij graag op persoonlijke, betrokken en klantgerichte manier in om woongenot bij onze kopers én werkgenot bij mijn collega’s mogelijk te maken. Dat vind ik belangrijk en daaruit haal ik iedere dag veel voldoening.”

Wendy van Rooijen

Directiesecretaresse

Wendy@kalliste.nl 088-1009500

“Mijn drijfveer is een thuis realiseren voor ieder individu. Ik begeleid met veel enthousiasme projecten van initiatief tot sleuteloverdracht. Een trotse bewoner is hiervan de bekroning!”

Michiel van der Velden

Projectontwikkelaar

Michiel@kalliste.nl 06-20613345

“Ik maak graag ambities, uitdagingen en kansen van een project waar en voeg waarde toe op de meest optimale manier. Op weg voor een fijne leefomgeving en een thuis voor iedereen!”

Björn Moust

Projectontwikkelaar

Bjorn@kalliste.nl 06-12179040

“Vanuit mijn functie ondersteun ik mijn collega's op financieel gebied. Samen creëren we nieuwe leefomgevingen waarin elke bewoner zich thuis voelt.”

Wouter Daanen

Controller

Wouter@kalliste.nl 06-82490431

“Ontwikkelen is meer dan het realiseren van een woning, het gaat om het creëren van een thuis. Het toevoegen van waarde aan een gebied door unieke woonwensen en ambities van alle betrokkenen te verenigen, is voor mij een belangrijke drijfveer.”

Manoah van Dijk

Trainee

Manoah@kalliste.nl 088-1009500

Martin de Jong

Projectontwikkelaar

Martin@kalliste.nl 06-50297722