Team

Wij zijn Kalliste

Ons team

Aangenaam, wij zijn Kalliste. Onze filosofie is dat woonontwikkeling veel meer vraagt dan stapelen van stenen of monteren van hout. Wij vinden dat we onze taak pas goed volbracht hebben, wanneer wonen thuiskomen wordt. Bij ons is ieder individu namelijk uniek en dan moet zijn of haar woning dat ook kunnen zijn. We stellen ons graag aan je voor.

“Mijn passie ligt bij het in korte tijd ontwikkelen van locaties, waarbij een gebied wordt getransformeerd tot een unieke en inspirerende omgeving waar mensen graag wonen. Dat geeft veel voldoening en maakt mij trots.”

Jeroen Suijkerbuijk

Directeur

Jeroen@kalliste.nl 06-22214953

“Die ene unieke woonwens maakt het project en de ambities van de grondeigenaar, gemeente én buren mogelijk. Het samen laten komen van al die wensen geeft mij energie, noem het bevlogenheid.”

Sander Aalpol

Manager Acquisitie

Sander@kalliste.nl 06-53381104

“Ik zet mij graag op persoonlijke, betrokken en klantgerichte manier in om woongenot bij onze kopers én werkgenot bij mijn collega’s mogelijk te maken. Dat vind ik belangrijk en daaruit haal ik iedere dag veel voldoening.”

Wendy van Rooijen

Directiesecretaresse

Wendy@kalliste.nl 088-1009500

“Mijn drijfveer is een thuis realiseren voor ieder individu. Ik begeleid met veel enthousiasme projecten van initiatief tot sleuteloverdracht. Een trotse bewoner is hiervan de bekroning!”

Michiel van der Velden

Projectontwikkelaar

Michiel@kalliste.nl 06-20613345

“Het toevoegen van waarde aan een gebied, is voor mij verder kijken dan het rekensommetje. Het draait bij mij om mensen die blij worden van hun omgeving en die er tevreden wonen, werken en recreëren.”

Diane Wigtman

Projectontwikkelaar

Diane@kalliste.nl 06-12609043

“Ik maak graag ambities, uitdagingen en kansen van een project waar en voeg waarde toe op de meest optimale manier. Op weg voor een fijne leefomgeving en een thuis voor iedereen!”

Björn Moust

Projectontwikkelaar

Bjorn@kalliste.nl 06-12179040

“Ik vind het fijn dat ik samen met mijn collega’s onderdeel mag zijn van één van de belangrijkste aankopen in je leven, waarbij we kijken naar jouw woonwensen en betrokken zijn van begin tot eind.”

Angelique Diddens

Projectsecretaresse

Angelique@kalliste.nl 088-1009500

“Vanuit mijn functie ondersteun ik mijn collega's op financieel gebied. Samen creëren we nieuwe leefomgevingen waarin elke bewoner zich thuis voelt.”

Wouter Daanen

Controller

Wouter@kalliste.nl 06-82490431

“Complexe vraagstukken die vragen om creativiteit, die dagen me uit! Mijn passie ligt in het verbinden van de juiste partijen om te komen tot een gewenste meerwaarde. Mijn collega’s vormen daarbij de basis voor een succesvolle uitkomst!”

Huub Linders

Adviseur

Huub@kalliste.nl 06-51421824