Woonconcepten

Kalliste

Woonconcepten

Het haalbaar maken van gebiedsontwikkelingsprojecten en creëren van oplossingen die ertoe doen, dat is waar onze kracht ligt. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier vanuit de bijzondere denkwijze: “als ieder individu uniek moet zijn, moet zijn of haar woning dat ook kunnen zijn”. Dit hebben we, samen met onze partners, uitgewerkt tot unieke woonconcepten. 

Houtbouw

Initiatiefnemer op gebied van circulair en CO2-reducerend wonen of op zoek naar een manier om biobased te bouwen? Houtbouw zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk en is bovendien ook nog eens goed voor ieders fysieke en mentale gezondheid. In een houten woning voel je je gewoon lekkerder! Ontdek de mogelijkheden en toepasbaarheid van bouwen met hout.

Lees meer
Houtbouw

Persoonlijk

Streef je ernaar om (toekomstige) bewoners een veilig, comfortabel en betaalbaar thuis te bieden? Een plek waar mensen graag wonen en die voldoet aan professionele eisen en prioriteiten op gebied van duurzaamheid, rendement, comfort en flexibiliteit. Binnen ons woonconcept is ruimte voor al deze variabelen. Ontdek meer over de brede toepasbaarheid en onze werkwijze.

Lees meer
Persoonlijk

Duurzaam

De energievoorziening in Nederland is drastisch aan het veranderen. Over enkele decennia wonen we aardgasvrij en gebruiken we geen fossiele energie meer. Wil je aan de slag met duurzaam ontwikkelen en bouwen? Bekijk ons toekomstbestendig nul-op-de-meter-woonconcept en verwezenlijk vitale CO2-neutrale wijken in eigen regio. 

Lees meer
Duurzaam

Tijdloos

In veel gemeenten is er vraag naar unieke en onderscheidende woonoplossingen voor senioren: tijdloze woningen die zijn afgestemd op lokale marktvraag, locatie én volgens wens van de toekomstige bewoners. Wil je op maat gemaakte, flexibele woningen realiseren in eigen regio? Ga de uitdaging met ons aan en ontdek meer over tijdloos wonen. 

Lees meer
Tijdloos