Persoonlijk

Persoonlijk

Kalliste

Persoonlijk

Samen bouwen aan uw idealen

Met het woonconcept Dit is wonen brengen wij complexe woonvragen terug tot de essentie en realiseren we dit volgens een logisch, vooraf uitgedacht ontwikkel- en bouwproces.  

De essentie van jouw woonvraag ontdekken we samen. In een dialoog waarin we luisteren, doorvragen en actief inzetten op datgene waar jij, toekomstige bewoners en omwonenden waarde aan hechten. 

Ontwikkelen vanuit gedeelde idealen leidt tot bewuste en daarmee betere keuzes. Bijvoorbeeld als het gaat om rendement, doelgroep, participatie, duurzaamheid, leefbaarheid en ontwerp. Dit is wonen combineert maximale ontwerpvrijheid met een zeer korte bouwtijd, zonder onverwachte kosten en opleverpunten.  

Ons woonconcept is er voor studenten, starters, singles, gezinnen en senioren. Toepasbaar voor sociale en vrijesectorwoningen, voor huur en koop. Midden in de stad en op uitbreidingslocaties. En is daarmee standaard het antwoord op elke niet-standaard vraag.

Onze werkwijze lees je op de website van Dit is wonen.

01
06

Waarom Kalliste Persoonlijk?

Onze beloftes

Samen de vraag achter de vraag ontdekken

 

1. Ontwikkelen in vrijheid

Samen het eindresultaat scherp op het netvlies hebben. Dat vinden we belangrijk. Zonder je vooraf te beperken door een vast aanbod en een rigide proces. Elke opdrachtgever, elke locatie en haar omgeving én elke eindgebruiker is uniek. Dit vraagt om een specifieke oplossing. Samen bepalen we wat belangrijk is en maken we de juiste keuzes.

2. Bewaken van een bewezen proces

Wij geloven in de kracht van de keten en werken vanaf dag één integraal samen. Daardoor is prefabricage mogelijk en is er volop speelruimte voor de eindgebruiker. Kraakheldere uitgangspunten en een intensieve, transparante samenwerking zorgen voor een haalbaar plan en een strak te managen proces met direct financieel inzicht.

3. Starten met het eindresultaat

Wat moet er straks op welke locatie staan? Wie worden daar blij van en waarom? Welke maatschappelijke impact wil je maken? En welk rendement? Praten we over hetzelfde? En zien we hetzelfde voor ons? Wij doen niets voordat we de antwoorden op deze vragen samen kraakhelder hebben geformuleerd.

4. Leveren van zekerheid

Ons woonconcept biedt maximale ontwerpvrijheid in combinatie met een korte bouwtijd, zonder onverwachte kosten en opleverpunten. Dat doen we door cruciale besluiten samen op het juiste moment te nemen en onvoorziene wijzigingen te vertalen in scenario’s. Zo bieden wij absolute zekerheid in kosten, planning en eindresultaat.

Kalliste Persoonlijk

Meer weten over dit concept?

Neem direct contact op