Persoonlijk

Persoonlijk

Kalliste

Persoonlijk

Als ontwikkelaar streef je ernaar om (toekomstig) bewoners een veilig, comfortabel en betaalbaar thuis te bieden. Een plek waar mensen graag wonen, maar die ook voldoet aan alle professionele eisen en prioriteiten op gebied van duurzaamheid, rendement, comfort en flexibiliteit. Dat is precies waar ons woonconcept voor staat en waar de ruimte is voor al deze variabelen. Het past altijd en overal. 

Ons woonconcept is toepasbaar voor sociale en vrijesectorwoningen, voor huur en koop, midden in de stad en op uitbreidingslocaties, voor starters tot senioren. Je bepaalt zelf hoeveel invloed de toekomstige bewoners hebben. Daarin gaan we verder dan de keuze voor architectuur of stedenbouw, al in de ontwerpfase begeleiden we bewoners persoonlijk bij het maken van weloverwogen keuzes. Passend binnen de kaders die je als initiatiefnemer vaststelt, varieert dit van een andere gevel of kamerindeling, een extra slaapkamer tot een aan- of opbouw. 

01
06

Onze werkwijze 

1. Referentiewoning 
Het startpunt is een referentiewoning die voldoet aan de wet- en regelgeving. De woning kan snel en tegen de laagst mogelijke kosten gerealiseerd worden. De kostprijs is al bekend, waardoor direct duidelijk is hoeveel financiële ruimte er is om de woning op maat te maken.
 

2. Menukaart 
Aan de hand van een persoonlijke ‘menukaart’ maken we alle wensen inzichtelijk op gebied van architectuur, duurzaamheid, maatwerk en comfort. Jij bepaalt hoe de woning eruitziet en aan welke eisen deze moet voldoen. 
 

3. Configuratie van de woning 
Tijdens de configuratiefase wordt de referentiewoning verder ‘aangekleed’. Je bepaalt zelf waar het budget aan besteed wordt, welk ontwerp het beste past en hoe je aspecten zoals duurzaamheid, energieprestatie en rendement inzet.

4. Engineering
Na de configuratiefase volgt pas het engineeringsproject. Dat doen we om tijdsverlies en kostenverhoging te voorkomen. Deze fase start met een gezamenlijke planningssessie, waarbij we op een slimme Lean manier samenwerken met vaste ketenpartners.
 

5. Realisatie
In de realisatiefase zijn alle knelpunten, risico’s, mogelijke vertragingen of faalkosten opgelost en beginnen we met de realisatie van het project. Zo garanderen we een zeer korte bouwtijd, zonder onverwachte kosten of opleverpunten.
 

6. Oplevering en service
Na oplevering van het project staan we 24 uur per dag voor je klaar voor onverwachte calamiteiten of kleine onderhoudszaken. Indien gewenst geven wij advies over het meerjarig onderhoudsplan of inzage in de totale eigendomskosten (ook wel: total cost of ownership).

Voordelen en feiten

Waarom Kalliste Persoonlijk?

Ons woonconcept is klantgericht en geeft vrijheid. De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 

Breed inzetbaar

Ons woonconcept is geschikt voor zowel starters, singles, studenten, gezinnen als senioren.

Beheersbaar

Kostenefficiënt, beheersbaar en klantgericht ontwikkelen en bouwen.

Maximale invloed

Je hebt maximale invloed op ontwerp, indeling, comfort, duurzaamheid en architectuur.

Op elke locatie

Dit woonconcept is optimaal in te passen op elke locatie.

Korte bouwtijd

Dit woonconcept is in zeer korte bouwtijd realiseerbaar, dankzij de slimme werkwijze en maximale invloed. 

Geen onverwachte kosten 

Geen faalkosten, onverwachte meerkosten of opleverpunten, Waardoor je maximaal financieel en maatschappelijke rendement hebt.

Kalliste Persoonlijk

Meer weten over dit concept?

Neem direct contact op